Jungle Gym Crazy legehus


Prissammenligning

Forhandler Totalpris
5,799.00 DKK Læs mere
Højde

Højde

187 cm

Bredde

Bredde + Dybde

182 x 236 cm

Aldersgruppe

Aldersgruppe

3-6 år

Materiale

Materiale

Træ

Pris

Herunder kan du se, hvordan Jungle Gym Crazy‘s placeres prismæssigt i forhold til andre legehuse på markedet.Alle legehuse
 Nr. 1 ud af 24

Se alle legehuse »

Beskrivelse af Jungle Gym Crazy

Tekst-beskrivelse

Jungle Gym Crazy er et legehus til børn i haven. Legehuset er designet med mange skøre og skæve vinkler og kanter, hvilket gør det unikt. Hele legehuset er bygget i træ, hvilket giver et flot og gennemført look.
 
Legehuset er i børnehøjde og der er plads til mange timers leg udenfor eller andre udendørs aktiviteter. Perfekt til både drenge og pigebørn samt mange af deres venner eller naboens børn.
 
Legehuset har sågar en kridttavle, som hænger over den farverige blå dør, hvorpå barnet kan skrive beskeder eller tegne tegninger.
 
Jungle Gym Crazy måler 187 x 182 x 236 cm og anbefales til børn i alderen 3-6 år.
 
Når du giver dit barn et legehus giver du dit barn mange værdifulde timer alene og sammen med venner. Han vil bruge det når han søger et tilflugtssted og bare vil være alene. Men han vil også bruge det når I har besøg og han vil lege med sine kammerater.

 
Indeholder

Det er beregnet til børn mellem 3 – 6 år. Mindre og ældre kan selvfølgelig også bruge det.

 
Designet er lidt spøjs. Den har skæve vinkler. Det er ikke fordi det er dårligt bygget – det er selvfølgelig meningen. Stemningen er derfor lagt. Det kunne være et barnet selv havde bygget.

 
Den har en højde på 187cm, så barnet kan stå oprejse inde i legehuset.

 
Jungle Gym legehus crazy er nemlig lidt skør. Der er en kridttravle og han får også pladsen til at have en masse gøgl derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *